Samsunspor'un futbolcusu kaçırıldı

Geçtiğimiz perşembe günü, alacakları ödenmediği için Samsunspor'u terk ettiği açıklanan Nijeryalı futbolcu Aminu Umar'ın kaçırıldığı iddia edildi. Karadeniz kulübünün yöneticileri 19 yaşındaki futbolcuyu arıyor. Mali açıdan zor günler yaşayan Samsunspor'l

Samsunspor'un futbolcusu kaçırıldı
Geçtiğimiz perşembe günü, alacakları ödenmediği için Samsunspor'u terk ettiği açıklanan Nijeryalı futbolcu Aminu Umar'ın kaçırıldığı iddia edildi. Karadeniz kulübünün yöneticileri 19 yaşındaki futbolcuyu arıyor.
 
Mali açıdan zor günler yaşayan Samsunspor'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. 
 
Karadeniz ekibinin Nijeryalı futbolcusu Aminu Umar'ın, parası ödenmediği gerekçesiyle kaçtığı iddia edilmişti.
 
 Ancak 30 bin Euro alacağı ödenmesine rağmen geri dönmeyen Umar'ın kaçırıldığı öğrenen Samsunspor yönetimi, genç forveti bulup Samsun'a geri getirmek için arama başlattı.
 
AMINU UMAR'IN PARASI ÖDENMEDİĞİ İÇİN SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİĞİ AÇIKLANMIŞTI
UDINESE'NİN NİJERYALI OYUNCUSU OBODO DA KAÇIRILMIŞTI
 
2012 yılında, İtalya 1. Ligi takımlarından Udinese'de forma giyen Christian Obodo, fidye için Nijerya deltasında kaçırılmıştı. Serbest bırakmak için 187 bin 500 dolar fidye istenen Obodo'yı Nijerya polisi, başarılı bir operasyonla kurtardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler