Samsunspor'dan taraftarına teşekkür!

İstanbul'da yapılan play off finalinde Antalyaspor'a penaltı atışları sonrasında 6-3 mağlup olan Samsunspor yönetiminin yaptığı açıklama şöyle:"Final maçını kaybederek Spor Toto Süper Lige katılmaya hak kazanamadığımız için üzgün ve üzüntülüyüz. Üzüntümüz

Samsunspor'dan taraftarına teşekkür!

İstanbul'da yapılan play off finalinde Antalyaspor'a penaltı atışları sonrasında 6-3 mağlup olan Samsunspor yönetiminin yaptığı açıklama şöyle:

"Final maçını kaybederek Spor Toto Süper Lige katılmaya hak kazanamadığımız için üzgün ve üzüntülüyüz. Üzüntümüz, aynı zamanda yağmur çamur demeden her maçta, her deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayan, her geçen gün artan bir coşku ile takımını destekleyen taraftarımıza hak ettiği mutluluğu yaşatamamaktan kaynaklanmaktadır.

Büyük Samsunspor taraftarı bu süreçte takımına büyük destek verdi. Geriye düştüğümüz maçlarda hiç susmadınız, takımı ateşlediniz. Biz, futbolu 11 futbolcu ve 1 futbol topu ile yalnızca sahada oynanan bir oyun olarak bilip, mücadele ederken, sizler 90 dakika boyunca yaptığınız bitmez tükenmez tezahüratlarınız ile takımımızın gerçek sahibi olduğunuzu gösterdiniz.

Yaptığınız koreografilerle futbolun seyir zevkine zevk kattınız. Büyük Samsunspor taraftarı, çıkartmayın formalarınızı üstünüzden. Hatta her zamankinden daha çok giyin. Dolayın atkıları boynunuza. Başınız dik olarak dolaşın. Çünkü siz, taraftar olarak zaten Süper Lig'desiniz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler