Samsunspor'da yönetim sorunu

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, başkanvekili Mehmet Bank, salı günü gerçekleştirecekleri toplantıda göreve devam edip etmeyeceklerinin belli olacağını söyledi.Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Bank, göreve geldikleri günden bu yan

Samsunspor'da yönetim sorunu

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, başkanvekili Mehmet Bank, salı günü gerçekleştirecekleri toplantıda göreve devam edip etmeyeceklerinin belli olacağını söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Bank, göreve geldikleri günden bu yana borç ödemek zorunda kaldıklarını ifade etti. Mevcut yönetim kurulunun mali sorunların ötesinde, idari sorunları da aşma gayreti içinde olduğunu belirten Bank, şunları kaydetti:

"Samsunspor’un en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu dönemde doğru olanı tercih ederek, kulübün sahipsiz kalmaması adına gayret gösteriyoruz. Kamuoyunda son günlerde yönetim kurulumuza yönelik yoğun eleştiri ve güvensizlik oluşmuştur. Olağan genel kurula 2 ay kalmışken, olağanüstü genel kurul kararı almanın, bugüne kadar yönetimine olan inançla mücadele eden futbolcuları genel kurula kadar belirsizlik ve ümitsizlikle karşı karşıya bırakma riski göz ardı edilmemelidir. Salı günü yapacağımız toplantıda, göreve devam edip, etmeyeceğimiz belli olacak." 

Samsunspor'un ligdeki konumu itibariyle sportif başarıyı yakalama şansına sahip olduğunu ileri süren Bank, "Kulübümüz ekonomik sıkıntıların aşılmaması ve sahipsizliğin sürdürülmesi halinde de büyük tehlikelerle karşı karşıya bulunmaktadır. Bu gerçek görülmeli ve Samsunspor’un hem kurumsal olarak sağlam temellere oturtulması hem de tekrar layık olduğu Süper Lig'de yerini almasının sağlanması için fedakarlık sadece yönetimlerden beklenmemelidir. Samsunspor’un bu şehrin müşterek değeri ve bu değere sahip çıkmanın A'dan Z'ye hepimizin görevi olduğu gerçeği hiçbir zaman unutulmamalıdır" diye konuştu.

-Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Samsunspor, yarın kendi sahasında Şanlıurfaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu yaptıktan sonra ayak tenisi oynadı. İdmana sakatlıkları süren Canberk Aydın ve kaleci Soner Şahin katılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor