Samsunspor'da şok istifa!

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere Karşıyaka maçının ardından yaptığı basın açıklamasıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Coşkundere, istifa gerekçesini hafta içinde açıklayacağını söyledi. Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere

Samsunspor'da şok istifa!

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere Karşıyaka maçının ardından yaptığı basın açıklamasıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Coşkundere, istifa gerekçesini hafta içinde açıklayacağını söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Karşıyaka maçı sonrası basın açıklaması yaptı. Coşkundere, iyi bir oyun sergilediklerini ve haklı bir galibiyet aldıkları belirtterek, "Bu saatten sonra Samsunspor'la çalışmayı düşünmüyorum. Samsunpor'da yaşadığımız ortamı bizimle beraber çalışanlar iyi biliyor. Samsunsopor'a bundan sonraki bölüm için başarılar diliyorum" dedi.

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, istifa gerekçelerini ise hafta içinde düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor