Samsunspor'da karar verildi

 PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, yönetim kurulu, futbolcuların serbest kalmaması için göreve devam etme kararı aldığı bildirildi. Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, yönetim zafiyeti oluşmaması ve futbolcuların serbest kalmaması için göre

Samsunspor'da karar verildi
 PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, yönetim kurulu, futbolcuların serbest kalmaması için göreve devam etme kararı aldığı bildirildi.
 
Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, yönetim zafiyeti oluşmaması ve futbolcuların serbest kalmaması için göreve devam etme kararı alındığı belirtildi.
 
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"Yönetim Kurulumuz, yaptığı toplantıda Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmasını görüşmüştür. Toplantı sonucunda alınacak Olağanüstü Genel Kurul kararı sonrasında 25 günlük bir boşluk oluşacağı ve bu boşluğun kulübü zor durumda bırakacağı anlaşılmıştır. Yönetim zafiyetinin oluşması ise kulübe telafisi mümkün olmayacak yaralar açacaktır. Bu süre içinde doğacak sıkıntılar sonucunda 1 Aralık itibariyle futbolcularımızın bir çoğu Türkiye Futbol Federasyonuna başvurduğu takdirde serbest kalacaktır. Futbolcuların serbest kalmaması için göreve devam kararı alınmıştır. Ancak şehrin ileri gelenlerinin kulübe sahip çıkması durumunda yönetim kurulu, bir sonraki toplantıda Olağanüstü Genel Kurul Kararı alınması konusunda da hem fikirdir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor