Samsunspor'da hoca arayışları

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un basın sözcüsü İbrahim Ersöz, "Pazartesi günü büyük ihtimalle bir teknik direktörle anlaşacağız" dedi. Ersöz, Nuri Asan Tesislerin'de basın toplantısı düzenleyerek, yönetim kurulu kararlarını açıkladı. Samsunspor Kulüb

Samsunspor'da hoca arayışları
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un basın sözcüsü İbrahim Ersöz, "Pazartesi günü büyük ihtimalle bir teknik direktörle anlaşacağız" dedi.
 
Ersöz, Nuri Asan Tesislerin'de basın toplantısı düzenleyerek, yönetim kurulu kararlarını açıkladı.
 
Samsunspor Kulübünde çok seslilik olmayacağını, basına kendisinin bilgi vereceğini belirten Ersöz, "Geçmişteki tartışmalara ve gerginliklere asla cevap verilmeyecektir. Samsunspor üzerinden kimse kavgasını yapmasın. Buna asla müsaade etmeyeceğiz çünkü Samsunspor zarar görmektedir. Samsunspor'da kim taş üstüne taş koyuyorsa baş tacımızdır" diye konuştu. 
 
Bazı futbolcuların alacakları için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurduğuna dikkati çeken Ersöz, şöyle devam etti:
 
"Bunları herkes biliyor. Bu futbolcularla hiçbir sorunumuz yok. Bu futbolcuların arasında yola devam etmek istediklerimiz var. Onların ödemesini yapıp takımımızda tutmayı amaçlıyoruz. Ayrıca Gekas'ın menajerine geçmişten kalan borcumuzun ödemesini de yapık. Bu konuda da sorunumuz kalmamıştır."
 
- Teknik direktör arayışı
 
Ersöz, takımın teknik direktörsüz olduğunu, bu konuda görüşme yaptıklarına işaret eden Ersöz, "Pazartesi günü büyük ihtimalle bir teknik direktörle anlaşacağız. Şu an Erhan Altın, Hüseyin Kalpar ve ismini açıklayamayacağım bir teknik direktörle görüşmelerimiz devam ediyor. Biz takıma ve bize uyan bir hocayla anlaşmayı planlıyoruz" ifadesini kullandı.
 
Nijeryalı futbolcu Umar ve Musa Sinan Yılmazer'e Süper Lig takımlarından teklif geldiğini hatırlatan Ersöz, şunları kaydetti:
 
"Özellikle Umar'a ciddi teklifler var. Biz Umar'ın Samsunspor'un maddi yarasına katkı sağlayacağını düşünüyoruz ancak değerini bulmadan da bir oyuncuyu satmayı planlamıyoruz. 'Paraya ihtiyacımız var' diye düşük ücretlere oyuncu verecek halimiz yok. Aynı şekilde bu, Musa Sinan Yılmazer için de geçerli. Eğer bu oyuncular takımımızda kaldığı takdirde onların burada mutlu olması için elimizden geleni yapacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler