Samsunspor'da hedef büyük

PTT 1. Lig’i 5. sırada tamamlayan ve Play-Off maçlarına kalan Samsunspor’da 2. Başkanı Recep Hun, "Play-Off maçlarından zaferle ayrılıp Spor Toto Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi.PTT 1. Lig Play-Off karşılaşmalarında yarın sahasında Ankaraspor'u

Samsunspor'da hedef büyük

PTT 1. Lig’i 5. sırada tamamlayan ve Play-Off maçlarına kalan Samsunspor’da 2. Başkanı Recep Hun, "Play-Off maçlarından zaferle ayrılıp Spor Toto Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

PTT 1. Lig Play-Off karşılaşmalarında yarın sahasında Ankaraspor'u konuk edecek olan Samsunspor, karşılaşmalardan zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Play-Off maçlarını önemsediklerini söyleyen Samsunspor 2. Başkanı Recep Hun, "Spor Toto Süper Lig'de bulunmak ve mücadele etmek için Play-Off maçlarını çok önemsiyoruz. Bu bağlamda ilk Play-Off maçında sahamızda Ankaraspor ile karşılaşacağız. Play-Off maçlarının ne kadar önemli olduğunu yönetimimizde, futbolcularımızda çok iyi biliyor. Samsunspor Kulübü tam kadro bu maçlara hazırdır. Ayrıca şehrimiz ve taraftarımızda maçlara hazır. Ankaraspor ile oynayacağımız Play-Off maçı için satışa sunduğumuz kombine biletler tükendi. Ben, Play-Off maçlarından zaferle ayrılıp bir üst lig olan Spor Toto Süper Lig'e çıkacağımız kanaatindeyim" diye konuştu.

Rakip Ankaraspor'u değerlendiren 2. Başkan Hun, "Ankaraspor oyuncu bakımından iyi bir kulüptür. Bu sezon bu takımla karşılaştık ve takımı tanıdık. Ankaraspor'da, Samsunspor'da kaliteli takımlar. Bizim Ankara'da karşılaştığımız maçlarda sorun çıkmıştı. Başkanımız Emin Kar, o gün 'Allah Play-Off'ta karşımıza Ankaraspor'u çıkarsın' diyerek dua etmişti. İşte edilen dua kabul oldu. Biz onlar gibi yapmayacağız. Samsun şehrinin Samsunspor'un büyüklüğünü herkes bir kez daha görecek. Futbolun dostluk olduğunu herkes daha iyi anlayacak" şeklinde konuştu.

Yarın Saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyum'unda Özgür Yankaya'nın düdük çalacağı kritik karşılaşma öncesinde taraftarlar çeşitli koreografi hazırlığı yapıyorlar. Maç, TRT Spor ve TRT HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor