Samsunspor'da Altın çok iddialı

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu ile oynanan maçta genç oyuncuların ortaya koyduğu performanstan son derece memnun olduğunu belirterek, "Bu çocuklar Türk futboluna damga vuracak. Sonuna kadar da onlara

Samsunspor'da Altın çok iddialı
Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu ile oynanan maçta genç oyuncuların ortaya koyduğu performanstan son derece memnun olduğunu belirterek, "Bu çocuklar Türk futboluna damga vuracak. Sonuna kadar da onlara güveneceğim" dedi. 
 
PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor'da Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalarak kupaya veda etmenin üzüntüsü yaşanırken, özellikle genç futbolcuların ortaya koyduğu futbol ise büyük sevinç yarattı. Altyapıdan gelen gençlerin Samsunspor'un temeli olduğunu belirten kırmızı beyazlıların teknik direktörü Erhan Altın, "Bu oyuncular bizim geleceğimiz. Kupa maçı öncesinde sahaya genç oyuncular ile çıkmamamız konusunda bir kamuoyu yaratılmaya çalışıldı. Ancak biz kupa maçlarında hep genç oyuncularımızla mücadele edeceğimizi söyledik ve dün de öyle yaptık. Bu genç oyuncularımız Samsunspor formasını yıllarca gururla, onurla taşıyabilecek kapasitedeki evlatlarımız, yavrularımızdır. Ben onlara öz güven veriyorum. Onlar da buna en iyi şekilde karşılık veriyor" dedi.
 
Mersin İdman Yurdu karşısında sergilenen futbol nedeniyle oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade eden Altın, "Bu çocuklar Türk futboluna damga vuracak. Sonuna kadar bu oyunculara güveneceğim. Ben çok daha genç oyuncuları A takıma alacağım. Şuanda takip ettiğimiz, gelişimlerini gözlemlediğimiz oyuncular var. 15 yaşında, 16 yaşında olsun hiç fark etmez. Mersin İdman Yurdu karşısında oyuncularım tecrübesizliklerini kurbanı oldu. Yakaladığımız çok net pozisyonlar vardı. Futbolun adaleti yok. Belki de 4-0 galip bitirebileceğimiz bir karşılaşmadan 1-1 berabere ayrıldık. Belki maçtan galip ayrılamadık, tur şansını kaçırdık ama gelecek adına çok güzel, önemli kazanımlar elde ettik" diye konuştu. 
 
Pazartesi günü ligde kendi evinde oynayacağı Albimo Alanyaspor mücadelesini de değerlendiren Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, şöyle devam etti:
 
"Albimo Alanyaspor özellikle son haftalarda çok iyi sonuçlar aldı. 3 maçtık kazanıyorlar. Bu rakibimizin ne kadar formda olduğunu gösterir. Ancak biz de ligin 2'nci yarısına çok iyi başladık. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımız Albimo Alanyaspor karşılaşmasında tribünlerdeki yerlerini alsınlar ve bizi desteklesinler. Bizim takımımız taraftar desteğini arkasına aldığında daha coşkulu oynayabiliyor. Rakibimizi mağlup edersek sıralamada ilk 6'ya yani play off potasının içine gireceğiz. Ligin 2'nci yarısında kolay maç olmayacak. Her mücadele bir final niteliği taşıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor