Samsunspor topbaşı yaptı

Hollanda kampını tamamlayan Samsunspor, 5 günlük aranın ardından Nuri Asan Tesisleri'nde tekrar toplandı. Sabah idmanı öncesi teknik direktör Vladimir Petkovic, futbolcularla tek tek tokalaştı. Oyuncularıyla idman öncesi kısa bir görüşme yapan teknik dire

Samsunspor topbaşı yaptı

Hollanda kampını tamamlayan Samsunspor, 5 günlük aranın ardından Nuri Asan Tesisleri'nde tekrar toplandı. Sabah idmanı öncesi teknik direktör Vladimir Petkovic, futbolcularla tek tek tokalaştı. Oyuncularıyla idman öncesi kısa bir görüşme yapan teknik direktör Petkovic, hazırlanmak için kısa süre kaldığını, kampa kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Lige çok iyi hazırlanılması gerektiğini ifade eden Petkovic, "Performansımızı en üst seviyeye çıkartmak zorundayız" dedi.

İsviçre Süper Lig ekibi Sion'dan transfer edilen Kolombiya'lı orta saha oyuncusu Alvaro Jose Dominguez Cabezas ile Karşıyaka'dan transfer edilen ve bugün sözleşme imzalaması beklenen Saffet Gurur Yazar, antrenman öncesi takımla ve teknik heyetle tanıştı. Yeni transferler Ekigho Ehiosan ile Murat Kalkan çalışmalara katılmadı. Isınma koşusu ile başlayan idmanda futbolcular pas ve kondisyonun ardından top kapma çalışmasıyla idmanı tamamladı. İdmanda kaleci antrenörü Yunus Şenocak ise kaleciler Ahmet, Kılıçarslan ve Atilla'yı özel olarak çalıştırdı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor