Samsunspor Sivasspor maçı canlı yayınlanacak mı?

Samsunspor Sivasspor maçı bu akşam oynanacak

Samsunspor Sivasspor maçı canlı yayınlanacak mı?

TFF 1. Lig'de bu hafta oldukça zorlu maçlar oynanacak. Bu karşılaşmalardan biri de Samsunspor Sivasspor arasında oynanacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.  19 Mayıs Stadında oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek ve onun yardımcılıklarını Serdar Diyadin ile Abdullah Bora Özkara yapacak.

Samsunspor Sivassspor karşılaşması canlı yayınlanmayacak. 

İlk 11'ler

Samsunspor: 1 Bekir Sevgi 3 Ramazan Özcan 5 Ousmane N'Diaye 12 Ercan Yazıcı 21 Canberk Aydın 6 Distel Zola 7 Murat Gürbüzerol 8 Mehmet Çakır 26 Mustafa Sevgi 28 Hasan Kılıç 99 Muharrem Efe

Sivasspor: 15 Tolgahan Acar 16 İbrahim Öztürk 20 Ahmet Cebe 27 Hasan Hatipoğlu 58 Ziya Erdal 5 Galip Güzel 21 Burhan Eşer 37 Hakan Arslan 66 Adem Koçak 7 Leandrinho 23 Ergin Keleş


İki takım bugüne kadar toplam 16 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Samsunspor 8 kez kazanırken Sivasspor 5 galibiyet aldı ve 3 maç berabere sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor