Samsunspor'dan Trabzonspor özrü!

Samsunspor sahaya bu pankartla çıktı, tepkiler üzerine Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım özür diledi.

Samsunspor'dan Trabzonspor özrü!

Haber61 Spor Servisi

Samsun'da geçtiğimiz günlerde Trabzonsporlu bir çocuğa kendi isteğiyle Samsunspor forması giydirilmesi sonrası olayın provake edilmesi sosyal medyada iki kulüp taraftarları arasında gerginlik yaratmıştı.

Olayın bu şekilde kapanmasının ardından Samsunspor gerginliği pankartla sahaya taşıdı. Kırmızı beyazlı ekip Sancaktepe FK maçında sahaya çıkarken futbolcuların elinde " Bu şehrin çocukları Samsunsporludur" yazan bir pankart yer aldı. Trabzonspor'a gönderme olarak algılanan bu pankart kısa sürede sosyal medyada tepki topladı. İki kulüp arasında yıllardır gerginliğin sonlanması için uğraşılırken böyle anlamsız bir polemiğe girilmesi bordo mavili taraftarların tepkisini çekti.

Samsunspor'dan Trabzonspor özrü!

Tepkilerin artması sonrasında  Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak kulüp olarak özür dilediklerini belirtti. Yıldırım "Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş YKB olarak Samsunspor'un dün sahaya bu pankartla çıkmasına bir anlam veremedim ve üzüldüm! Yazık çocukları bu kötü polimiğe çekmeye. Kulüpler bu işlere girmemeli! Uğraş verdiğimiz Kulüpler Birliği dostluğuna yazık oluyor. Kulüp olarak özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Samsunspor'dan Trabzonspor özrü!

İLGİLİ ÖNCEKİ HABER İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
54 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor