Samsunspor'da işler karıştı! Trabzonspor özründen sonra istifa etti

Trabzonspor'dan özür dileyen başkan, Samsunsporlu taraftarlar tarafından linç edilince istifa kararı aldı

Samsunspor'da işler karıştı! Trabzonspor özründen sonra istifa etti

Haber61 Spor Servisi

Yılport Samsunspor'un Sancaktepe FK maçına  "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur"yazılı pankartla çıkarak Trabzonspor formalı çocuğa Samsunspor forması giydirilmesine gönderme yapması sonrasında Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım iki kulüp arasında gerginlik olmaması adına özür dilemişti.

Yıldırım'ın "Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş YKB olarak Samsunspor'un dün sahaya bu pankartla çıkmasına bir anlam veremedim ve üzüldüm! Yazık çocukları bu kötü polimiğe çekmeye. Kulüpler bu işlere girmemeli! Uğraş verdiğimiz Kulüpler Birliği dostluğuna yazık oluyor. Kulüp olarak özür diliyoruz." ifadeleri sonrasında kırmızı beyazlı taraftarlar adeta linç kampanyası başlattı. İki kulüp arasının gerilmemesine çabalayan Yıldırım, taraftarlar tarafından ağır hakaretlere maruz kalarak istifaya davet edilmişti.

İşte bu gelişmeler sonucunda Yıldırım istifa kararı aldığını duyurdu.

Sosyal medyadan bir paylaşım daha yapan Yıldırım "Tamam o zaman madem istemiyorum. Bende İrfan Hoca gibi giderim. Sizde istediğiniz gibi Samsunspor'u yönetirsiniz. Beni çok mutsuz etmeye başladı bu işler. Geldiğime beni pişman ettiniz. Yazıklar olsun sizlere. Kalın sağlıcakla. Bendende bu kadar!" ifadelerini kullandı.

Yüksel Yıldırım aynı zamanda kulübün isim sponsorluğunu da üstleniyordu.

Konuyla ilgili önceki haberler;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor