Samsunspor 2 yabancıyla anlaştı

Süper Lig'de iddialı bir takım kurmak için kolları sıvayan Samsunsporlu yöneticiler, yabancı transferi konusunda ciddi bir yol kat etti. Teknik Direktör Petkovic'in isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Samsunspor yönetimi, Macaristan'ın Videoton ta

Samsunspor 2 yabancıyla anlaştı

Süper Lig'de iddialı bir takım kurmak için kolları sıvayan Samsunsporlu yöneticiler, yabancı transferi konusunda ciddi bir yol kat etti. Teknik Direktör Petkovic'in isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Samsunspor yönetimi, Macaristan'ın Videoton takımında forma giyen savunma oyuncusu Pal Lazar ve Brezilya'nın Botafogo takımında forma giyen Uruguaylı ön libero Arevalo Rios'la her konuda anlaşmaya vardı. Her iki oyuncunun da Pazartesi günü Samsun'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kazım Yılmaz, çalışmaların gizlilik içerisinde sürdüğünü belirterek, "Lazar ve Rios'un menajerleriyle görüştük. Teklifimizi sunduk. Kendilerinden Pazartesi günü yanıt bekliyoruz. Diğer oyuncularla da temaslarımız sürüyor" dedi.

Bu arada İsviçre'de bulunan Teknik Direktör Vladimir Petkovic'te yarın Samsun'a gelecek. Nuri Asan Tesisleri'nde yöneticilerle bir görüşme yapacak olan Petkovic, transfer çalışmaları hakkında bilgi alacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor