Samsunspor 17 maçtır sahasında kaybetmiyor

Samsunspor, bu sezon 13, toplamda 17 maçtır kendi sahasında kaybetmiyor.

 Samsunspor 17 maçtır sahasında kaybetmiyor

Samsunspor, bu sezon 13, toplamda ise 17 iç saha maçında hiç mağlup olmadı.

Sezona şampiyonluk parolası ile giren Samsunspor’un kendi sahasında oynadığı maçlarda bileği bükülmüyor. Aynı performansı deplasman maçlarında gösteremeyen kırmızı-beyazlılar, bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta 7 galibiyet ve 6 beraberlik aldı. Bu maçlarda rakip filelere 24 gol gönderen Karadeniz temsilcisi, kalesinde ise 8 gol gördü. Samsunspor, ligde 5 mağlubiyetin tamamını deplasmanda oynadığı maçlarda aldı.

Kırmızı-beyazlılar kendi sahasında oynadığı maçlarda toplamda 17 maçtır kaybetmiyor. Samsunspor son iç saha mağlubiyetini 2020-2021 sezonunda 20 Mart’ta Giresunspor’a karşı aldı. 20 Mart 2021’de 2-0 kaybettikleri Giresunspor maçından sonra kendi sahasında oynadığı 17 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik alan Samsunspor, iç saha maçlarını deplasman takımlarına kabusa dönüştürdü.

Kendi sahasında rakiplerine kök söktüren Samsunspor bu sezon 19 Mayıs Stadyumu’nda oynadığı maçlarda sırasıyla Balıkesirspor’u 3-1, Keçiörengücü’nü 2-0 yendi. Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, Ümraniyesor ile 1-1, B. B. Erzurumspor ile de 0-0 berabere kaldı. Sonrasında Manisa FK’yı ve Adanaspor’u 1-0 ile geçen Samsunspor, Ankaragücü’nü de 2-0 yenip, Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Tuzlaspor ile 2-2 berabere kalıp, Kocaelispor’u 3-0 yenen Samsunspor; Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra sezonun en farklı galibiyetini 5-0 ile Denizlispor’a karşı aldı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bir sonraki iç saha maçını 5 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Menemenspor’a karşı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor