Samsun'dan Facebook tepkisi

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kendi adına başkaları tarafından hesap açıldığını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, "Benim Facebook'ta açmış olduğum herhangi bir hesap yok. Zaten vaktim de yok. Dolayısıyla taraftarlarımızın ve vatandaşla

Samsun'dan Facebook tepkisi

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kendi adına başkaları tarafından hesap açıldığını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, "Benim Facebook'ta açmış olduğum herhangi bir hesap yok. Zaten vaktim de yok. Dolayısıyla taraftarlarımızın ve vatandaşlarımızın bu hesabı dikkate almamasını istiyorum" dedi.

Adına açılan sahte hesabın kapatılması için yasal işlem başlatacağını ifade eden Başkan Kazım Yılmaz, "Adım ve fotoğrafım kullanılarak açılan bu tür hesaplarla insanlar aldatılıyor. Sanki benmişim gibi insanlarla diyalog haline giriliyor. Benim bu tür sosyal paylaşım sitelerine üyeliğim yok. Zaten vaktim de yok. Bu yüzden herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Ayrıca bu sahte hesabın kapatılması için yasal girişimler başlatacağım" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor