Samsun Umut Vermiyor

Samsunspor'da gol sıkıntısı yaşanıyor. Kırmızı-beyazlı takım, yeni sezon öncesi katıldığı Kapadokya Cup Futbol Tunuvası'nda henüz golle tanışamadı.Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Samsunspor, burada katıldığı Kapadokya Cup Futbol Tunuvası'nd

Samsun Umut Vermiyor

Samsunspor'da gol sıkıntısı yaşanıyor. Kırmızı-beyazlı takım, yeni sezon öncesi katıldığı Kapadokya Cup Futbol Tunuvası'nda henüz golle tanışamadı.

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Samsunspor, burada katıldığı Kapadokya Cup Futbol Tunuvası'nda A Grubu'nda mücadele ediyor. Adana Demirspor, Malatyaspor, Karşıyaka ve Elazığspor'un da yer aldığı grupta ilk maçında Karşıyaka ile karşılaşan Kırmızı-beyazlı ekip, bu maçtan 4-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Grupta ikinci maçında bu kez Adana Demirspor ile karşılaşan Samsunspor, bu maçta da biri penaltıdan olmak üzere yine 4 gol yedi. Her iki maçta da rakip ağlara gol atma başarısı gösteremeyen Kırmızı-beyazlı ekipte kaleciler Fatih ve Mehmet ile forvet hattındaki oyuncuların formları teknik kadroyu memnun etmedi.

Teknik Direktör Hakkı Bayrak, defans ve gol yollarında yaşadıkları sıkıntıyı atlatmak için çaba gösterdiklerini ve hazırlık maçlarının bir ölçü olamayacağını söyledi.

Bayrak, "Bu maçlarda eksiklerimizi görme fırsatı buluyoruz. Ayrıca birçok genç oyuncumuz da bu turnuvada görev alıyor. İlerleyen dönemlerde gerçek gücümüzü göstereceğimize inanıyorum" dedi.

Samsunspor, turnuvada grubunda son sırada yer alırken, 31 Temmuz Salı günü üçüncü maçında Malatyaspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor