Samsun Macar Lazar'la anlaştı

Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Pal Lazar, bugün havaalanında taraftarlar tarafından karşılanarak omuzlara alındı.Macaristan ligi şampiyonu Videoton takımınında oynayan Pal Lazar'ın bugüh sağlık kontrollerin

Samsun Macar Lazar'la anlaştı

Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Pal Lazar, bugün havaalanında taraftarlar tarafından karşılanarak omuzlara alındı.

Macaristan ligi şampiyonu Videoton takımınında oynayan Pal Lazar'ın bugüh sağlık kontrollerinin yapılacağı, daha sonra da 3 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklandı. Macaristan milli takımnın 5 kez formasını giyen Pal Lazar, havaalanında, "Buraya başarılı olmak için geldim" dedi.

Brezilyalı Stoper

Diğer taraftan Samsunspor yönetimi Hollanda ligi takımlarından Feyenord'un 28 yaşındaki Brezilyalı stoperi Andre Luiz Bahai ile de her konuda anlaşmaya vardı. B:rezilyalı stoperin önümüzdeki günlerde Samsun'a geleceği bildirildi.

Öte yandan daha önce anlaşmaya varılan Uruguaylı ön libero Arevalo Rios'in transferi zora girdi. Futbolcuyla her konuda anlaşan yönetim, Uruguaylı yıldızın eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi üzerine başka arayışlara girdi. Arevalo Rios'le de temaslarına devam edip eşini ikna etmeye çalışan yönetimin, diğer alternatifler üzerinde de durduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor