"Şampiyonluk tacı TS'nin olmalı"

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Isaac Promise, bordo-mavili kulübe transfer olmasının kendisi için büyük bir hediye olduğunu söyledi. Trabzonspor Dergisi'nin Kasım ayı sayısına röportaj veren Nijeryalı oyuncu Isaac, futbol kariyerinde genç yaşta büyük kulü

"Şampiyonluk tacı TS'nin olmalı"

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Isaac Promise, bordo-mavili kulübe transfer olmasının kendisi için büyük bir hediye olduğunu söyledi.

Trabzonspor Dergisi'nin Kasım ayı sayısına röportaj veren Nijeryalı oyuncu Isaac, futbol kariyerinde genç yaşta büyük kulüplerin dikkatini çektiğini söyledi.

Milli takımda gösterdiği başarılı performansın ardından İngiltere'nin ünlü kulübü Manchester United'a transfer olduğunu belirten Nijeryalı oyuncu, "Ancak orada çok tatsız olaylar yaşadım. Bu olaylar takımdan ayrılmamı gerektirdi. Artık konusunu bile açmak istemiyorum. Oradan ayrıldıktan sonra yine milli takımda oynamaya devam ettim. Avrupa'nın birçok kulübü beni transfer etmek istiyordu. Ama ben gittiğim takımda oynamak istiyordum. Avrupa'ya gitsem yaşımdan dolayı yedek kalma ihtimalim yüksekti. O arada Gençlerbirliği Kulübü devreye girdi ve bana oynama sözü verdi. Türkiye'ye gelmemin sebebi buydu" dedi.

"TRABZONSPOR'A GELMEK BENİM İÇİN HEDİYE GİBİ"
Gençlerbirliği'nden Trabzonspor'a transfer olarak büyük aşama kaydettiğini ifade eden Isaac Promise, "Gençlerbirliği'ne oranla burası çok daha üst düzey bir takım. Kaldı ki herkes hayatında daha üst noktalara tırmanmak ister. Ben de bu yolu izledim. Ankaraspor da beni transfer edebilirdi. Ama Trabzon'a geldim. Şimdi burada elime geçen fırsatı çok daha iyi değerlendirmem gerekiyor. Hocamın bana verdiği programı harfiyen yerine getirmeye çalışıyorum. Trabzonspor'a gelmek benim için hediye gibi. Büyük başarı olarak nitelendiriyorum. Aslında Gençlerbirliği beni bırakmayı hiç istemiyordu. Başkanla da diyalogum iyiydi. Ama ayrılmayı ben istedim" diye konuştu.

"GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN TRABZONSPOR GELEREK AŞAMA KAYDETTİM"
Geleceğinin artık daha parlak olduğuna inandığını kaydeden Isaac, şöyle konuştu: "Ama bu aceleyle olmayacak. Basamakları birer birer çıkacağım. Gençlerbirliği'nden ayrıldıktan sonra Trabzonspor'a geldim. Böylelikle aşama kaydettim. Buradan da umarım daha üst kademeye çıkacağım. Buraya geldiğim için mutluyum. Taraftarların da burada olmamdan ve gösterdiğim performanstan dolayı memnun olduklarını biliyorum. Bir işe başladığınızda bir başlangıç noktanız, bir de üst nokta vardır. Mesele o üst noktada nasıl kalmayı başardığınızdır. Ben sürekli bunu düşünüyorum" diye konuştu.

"BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSEK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞIRIZ"
Isaac Promise, takım olarak bu şekilde devam etmeleri halinde şampiyonluğa ulaşabileceklerini belirterek, "Takım içinde birbirimize saygı duyuyoruz ve seviyoruz. Kazanmaya da devam ediyoruz. Ayrıca kulüpteki herkes bize elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Bunun karşılığı vermek istiyoruz. Düşünceler böyle olunca sonrasında aile havası kendiliğinden doğuyor. Bu şekilde devam edersek şampiyonluğa ulaşabiliriz. Ama bundan sonra Tanrı ne verir onu bilemiyorum. Her şey olabilir. Bazen bir takım 100 yıl beklemenin ardından hedefine ulaşır. Hayatta bunlar olabilir. Taraftarın baskısı ise olağan bir durum. Onlar hem bizim iyiliğimizi, hem de mutlu olmak istiyorlar. Bu baskıyla yaşamaya alışmak zorundayız. Bunu kabullenmeyecek bir oyuncu zaten aramızda yok."

"GOL KRALI OLABİLİRİM"
Trabzonspor'un gol yükünü çeken golcü oyuncular Umut Bulut, Gökhan Ünal ve Isaac Promise'nin bir birini tamamlamadığı şeklinde yapılan eleştirilere ise Nijeryalı oyuncu, "Bu onların fikri ama ben öyle düşünmüyorum. Birbirimize yardım ediyoruz, gol atıyoruz. Daha ne yapmamızı bekliyorlar ki; elimizle de gol atamayız. Ama mutlu olacaklarsa onu da yaparız. Takımın büyük bölümü yeni oyunculardan oluşuyor. Geceden sabaha herkesin birbirine tam olarak uyum sağlaması beklenemez. Zamana ihtiyaç var. Zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi anlayacağız. Gol krallığı olabilir. Bu mümkün. Zaten biz takımdaki forvet oyuncuları olarak gol atıyoruz. İşler yolunda giderse daha iyi işler yaparım. Her gün mücadeleye devam edeceğim. Önemli olan takımın iyi olmasıdır" diye cevap verdi.

"TAKIM İÇİN EN UYGUN İSİM ERSUN YANAL"
Takım için en uygun ismin Ersun Yanal olduğunu belirten Isaac, "Ersun hocayla iyi bir ilişkimiz var. Benden beklentilerini iyi biliyorum. O da benimkilerin farkında. Sağlıklı bir ilişkimiz var. Daha da önemlisi bu takım için doğru ismin Ersun Yanal olduğuna inanıyorum" dedi.

Attığı gol sonrası sevinç gösterisinin çok özel bir anlamı olmadığını belirten Isaac Promise, "Herkesin attığı golü kutlama şekli vardır. Benimki de öyle. Çok özel bir anlamı yok. Sadece parmaklarımı kaldırıp göğü işaret ettiğimde, "Tanrım teşekkür ederim" anlamı taşıyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor