Şampiyonluk önemli yolculuk

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, şampiyonluk şansıları, ikinci yarıdaki beklentileri ve transferler konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Yanal, şampiyonluk yarışında taraftar desteğinin önemine dikkat çekerken "Oyuncularıma ve takımıma fazlasıy

Şampiyonluk önemli yolculuk

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, şampiyonluk şansıları, ikinci yarıdaki beklentileri ve transferler konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yanal, şampiyonluk yarışında taraftar desteğinin önemine dikkat çekerken "Oyuncularıma ve takımıma fazlasıyla güveniyorum. Taraftarlarımızdan beklentimiz onlara sevgilerini eksik etmesinler. Eşit ve dengeli olsunlar. Çünkü hepsi bu takım için ter döküyorlar" şeklinde konuştu.

Başarılı teknik direktör Yanal, "Herkesin sevebileceği bir takım oluşturuldu. Elimizde yaş ve kariyer olarak çok uyumlu bir kadro var. Bu kadroya mutlaka katılacak oyuncular olacak. Uzun ve kısa vadeli katılımlar bu takımı hedeflerinde güçlendirecek özelliklerde olacaktır" dedi.

Yanal, Trabzonspor'un Türkiye'de yeni bir oluşuma imza atarak kulübün transfer yapısı için farklı bir tarza büründüğünü, bordo mavili ekibin tek bir havuzun içerisinden toparlanıp uzun süre takip edildikten sonra takıma hemen uyum sağlayacak oyuncuları transfer edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor