Şampiyonluk imkansız gibi

Cale, sahada ortaya konulan oyundan memnun olmadıklarını belirterek, "ben de kendi performansımdan memnun değilim" dedi.Sivasspor'a karşı 3-0 kaybettiğimiz için çok üzgün olduklarını ifade eden Cale, "Uzun zamandan beri bu maçı konuşuyoruz, çok erken gol

Şampiyonluk imkansız gibi

Cale, sahada ortaya konulan oyundan memnun olmadıklarını belirterek, "ben de kendi performansımdan memnun değilim" dedi.

Sivasspor'a karşı 3-0 kaybettiğimiz için çok üzgün olduklarını ifade eden Cale, "Uzun zamandan beri bu maçı konuşuyoruz, çok erken gol yedik ve yıkıldık, oyunu zorlamaya çalıştık ama sonuca gidemedik" diyerek şunları söyledi:

"Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak şansımız var ama imkansız gibi bir şey. Bundan sonra UEFA kupalarına katılmak istiyoruz"

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler