Şampiyonluğun kaderi Trabzonspor'da

Ligdeki tek hedefi artık önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları’na katılma hakkını elde etmek olan Trabzonspor, şampiyonluğun iki adayı Galatasaray ve Beşiktaş’ı Avni Aker’de ağırlayacak. İç saha performansında ligin en iyi ikinci takımı olan Bordo-Mavililer, bu

Şampiyonluğun kaderi Trabzonspor'da

Ligdeki tek hedefi artık önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları’na katılma hakkını elde etmek olan Trabzonspor, şampiyonluğun iki adayı Galatasaray ve Beşiktaş’ı Avni Aker’de ağırlayacak. İç saha performansında ligin en iyi ikinci takımı olan Bordo-Mavililer, bu maçlarda alacağı sonuçlarla zirvenin kaderini belirleyecek. 

Fırtına, ilk olarak 12 Nisan’da Galatasaray, 26 Nisan’da ise Beşiktaş’la kozlarını paylaşacak. Ersun hoca, Galatasaray’ı ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup etmiş, Beşiktaş’a ise aynı skorla yenilmişti.

Tek yenilgi Eskişehir’e

Bordo-Mavililer, sahasında oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı, 1 kez de mağlup oldu. Karadeniz ekibi, evinde Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gaziantepspor ile berabere kalırken, Mersin İ.Y., Konyaspor, Gençlerbirliği,Rizespor, Sivasspor, Erciyespor, Başakşehir, Karabükspor ve Akhisar’ı mağlup etti. Trabzonspor'un, sahasındaki tek yenilgisini ise Eskişehirspor’a karşı 4-1’lik sonuçla aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor