"Şampiyonluğa kilitlendik"

ZİRVEDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ Trabzonspor'un başarılı oyuncularından Ceyhun Gülselam, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak sezonu zirvede tamamlamak istediklerini vurguladı. İYİ HAZIRLIK GEÇİRDİK Ceyhun, "Bizim için iyi bir hazırlık dönemi oldu. İkinci

"Şampiyonluğa kilitlendik"

ZİRVEDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

 

Trabzonspor'un başarılı oyuncularından Ceyhun Gülselam, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak sezonu zirvede tamamlamak istediklerini vurguladı.

 

İYİ HAZIRLIK GEÇİRDİK

 

Ceyhun, "Bizim için iyi bir hazırlık dönemi oldu. İkinci yarı hazırlıklarını galibiyetle tamamladık. İkinci yarıda hedefimiz şampiyon olmak. Bende göstereceğim performansla sürekli olarak ilk 11'de oynamak istiyorum" diye konuştu.

 

VERİMLİ BİR KAMP GEÇİRDİK

Savunma oyuncumuz Giray Kaçar, verimli bir kamp sürecini geride bıraktıklarını söyledi.

ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK

Camia olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini vurgulayan Giray, "İyi bir hazırlık maçı oldu. Takım olarak eksiklerimizi giderme açısından verimli bir kamp dönemi geçirdik. İkinci yarıda hedefimiz ligi zirvede tamamlamak. Trabzonspor takımını hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler