Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonlu Damgası!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea-Porto maçında Cüneyt Çakır'ın ekibinde beşinci hakem olarak görev yapan Barış Şimşek, 14. dakikada Portolu Macaron'un kendi kalesine attığı golde topun çizgiyi geçtiğini doğru tespit etti ve gol kararı verdirdi.  Türkiy

Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonlu Damgası!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea-Porto maçında Cüneyt Çakır'ın ekibinde beşinci hakem olarak görev yapan Barış Şimşek, 14. dakikada Portolu Macaron'un kendi kalesine attığı golde topun çizgiyi geçtiğini doğru tespit etti ve gol kararı verdirdi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı '2016 yılında FIFA kokartı taşıyacak hakemler' listesinde yer almayan Barış Şimşek, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran isim oldu.

Bilindiği üzere Şimşek, Cüneyt Çakır'ın yönettiği uluslararası maçlarda beşinci hakem olarak görev yapıyor.

baris_simsek_8826.jpg

MESUT ÖZİL'İN GOLÜNÜ TESPİT ETMİŞTİ

Barış Şimşek, 20 Ekim'de Arsenal'in Bayern Münih'i 2-0 yendiği karşılaşmada da aynı görevi üstlendi ve bu maçta bir ilk yaşandı. 90+2. dakikada Mesut Özil'in vuruşunda topun kale çizgisini geçti ve gol kararının verilmesini sağladı.

Bu gol, Şampiyonlar Ligi'nde çizgi hakemi tarafından verilen ilk gol oldu ve Barış Şimşek'in golden sonraki vücut hareketi UEFA tarafından tüm hakemlere örnek gösterildi.

baris_simsek_1619.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler