Şampiyonlar Ligi'nde skandal!

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba gecesi oynanan grup karşılaşmasında büyük bir skandal yaşandı! İskoçya şampiyonu Celtic ile Danimarka temsilcisi Aalborg BK arasındaki karşılaşmanın İtalyan hakemi, Aalborg'tan yanlış futbolcuya kırmızı kart gösterdi! Şampiyo

Şampiyonlar Ligi'nde skandal!

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba gecesi oynanan grup karşılaşmasında büyük bir skandal yaşandı! İskoçya şampiyonu Celtic ile Danimarka temsilcisi Aalborg BK arasındaki karşılaşmanın İtalyan hakemi, Aalborg'tan yanlış futbolcuya kırmızı kart gösterdi!


Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında İskoçya'da Celtic ve Aalborg takımları arasında oynanan karşılaşmada, maçın orta hakemi İtalyan Matteo Trefoloni inanılmaz bir hataya imza attı.

Trefoloni maçın bitimine yaklaşık 10 dakikalık bir süre kala gelişen Celtic atağında ceza sahası dışında gole giden Yunan golcü Samaras'ı düşüren Aalborg'lu Michael Jakobsen'in yerine bir başka Aalborg'lu Michael Beauchamp'ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Beauchamp'ın uzun süren itirazları ise hakemin kararının değişmesine etki etmedi.

Aalborg'un Sportif Direktörü Lynge Jakobsen, online spor sitesi sporten.dk'ye yaptığı açıklamada, yaşanan bu skandal üzerine hukuki olarak haklarını arayacaklarını söyledi. Jakobsen konuyla ilgili açıklamasında, "Neler olacağını göreceğiz. Çok açık bir hata var. Yanlış oyuncumuz kırmızı kart gördü bunu da herkes gördü" dedi.

Jakobsen ayrıca hakemin kararının kendisini şaşkına çevirdiğini de sözlerine ekledi. Bu arada bir dönemin Danimarkalı dünyaca ünlü hakemi Kim Milton Nielsen ise konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Aalborg'un UEFA'ya başvurması gerektiğini ve UEFA'nın da Avustralyalı savunma oyuncusu Beauchamp'ı temize çıkartacağını söyledi.

Danimarka ekibiyle henüz 4. kez maça çıkan Beauchamp ise olayın şokunu yaşarken, İtalyan hakemin pozisyondan sonra ne yapacağını şaşırdığını ve Samaras'a faulu kimin yaptığını yardımcı hakemleri yerine futbolculara sorduğunu iddia etti.

Yaşanan bu olayın ardından Aalborg takımı maçın görüntülerini UEFA'ya göndermeye hazırlanıyor. UEFA'nın ise yaşanan bu olayın ardından Beauchamp'a bir ceza vermeyeceği İtalyan hakeme ise uzun süre maç verilmeyeceği ifade ediliyor.

Celtic ve Aalborg arasında oynanan karşılaşma golsüz berabere sona ermiş, Aalborg kalecisi Karim Zaza, Celtic'den Barry Robson'un penaltı atışını kurtararak dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler