Şampiyonlar Ligi finalini yönetecek Türk hakem

Şampiyonlar Ligi finali Barcelona - Juventus maçını Cüneyt Çakır yönetecek.UEFA, Devler Ligi finali için FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ı seçti. UEFA'dan yapılan açıklamada, 6 Haziran'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi fin

Şampiyonlar Ligi finalini yönetecek Türk hakem

Şampiyonlar Ligi finali Barcelona - Juventus maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

UEFA, Devler Ligi finali için FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ı seçti. UEFA'dan yapılan açıklamada, 6 Haziran'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalini Cüneyt Çakır'ın yöneteceği bildirildi.

ÇAKIR'IN YARDIMCILARI

Dev maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın ilave hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek olurken, finalin 5. hakemi Mustafa Emre Eyisoy olacak.

38 yaşındaki hakemimiz Cüneyt Çakır, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 karşılaşma yönetmişti. Cüneyt Çakır bu başarısıyla Şampiyonlar Ligi'nde final yöneten ilk Türk hakem olacak.

Avrupa Ligi de Martin Atkinson'un

UEFA ayrıca Ukrayna temsilcisi Dnipro ve İspanyol ekibi Sevilla ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Finali'ni ise İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson'un yöneteceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor