Şampiyondan İmperial hastanesine ziyaret

Sırbistan’da düzenlenen Voleybol Bayanlar Balkan Kupası’nda finalinde ev sahibi ekip Zeleznicar Lajkovac’ı 3-0 yenen İdmanocağı, şampiyonluk sevincini Trabzon İmperial Hastanesi’nde pasta keserek kutladı.  Burada bir konuşma yapan İdmanocağı Voleybol Takı

Şampiyondan İmperial hastanesine ziyaret

Sırbistan’da düzenlenen Voleybol Bayanlar Balkan Kupası’nda finalinde ev sahibi ekip Zeleznicar Lajkovac’ı 3-0 yenen İdmanocağı, şampiyonluk sevincini Trabzon İmperial Hastanesi’nde pasta keserek kutladı. 

Burada bir konuşma yapan İdmanocağı Voleybol Takımı Asbaşkanı ve İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Sağlam, takımıyla gurur duyduğunu belirterek, “Takımın asbaşkanı olarak takımımızı kutluyor, onlarla gurur duyuyorum. Sponsor olarak da gurur duyuyoruz. Bundan sonra da başarılarımızın devam edeceğine inanıyoruz. Belgrat’ta ellerinden geleni yaparak Balkan Kupası'nı Trabzon’a getirdiler. İdmanocağı’nın aldığı en güzel kupalardan biri. İnşallah devamı gelecektir, temennimiz o” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi de bütün ekibi tebrik ederek, “Ben ayrı bir heyecan yaşadım. Belgrat’ta takımla birlikte idim. Kupayı bu şehre getirmek hem hastanemiz adına hem İdmanocağı Spor Kulubü adına çok güzel bir başarı oldu. Bütün ekibi tebrik ediyorum. Buradan giderken sponsorluk antlaşmasında en son yaptığımız röportajda o kupa bu hastanenin önüne gelecek dedik. Hepinize teşekkür ediyorum bizi mahcup etmediniz o kupayı burada getirdiniz. Bundan sonraki hedefimiz Avrupa’da Yunanistan” diye konuştu.

Kulüp başkanı Mehmet Öz de herkese katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Kulüp başkanı olarak çok şanslıyım. 8 yıllık voleybol sürecinde çok iyi kadrolarla sponsorlarla yola devam ettik ve başarı da kendiliğinden geldi. Trabzon’da spora verilen değer kat ve kat başarı olarak geri geliyor. Dolayısıyla İdmanocağı kulübü de İmperial Hastanesi’de ve diğer sponsorlarımız da bu başarıları birlikte edindik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından hep birlikte pasta kesilirken daha sonra hastane önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor