Şampiyonanın yolu Trabzon'dan geçiyor!

Liseler Dünya şampiyonasına gitmek için kozlarını paylaşacak.Türkiye Hentbol Federasyonu'nun düzenlediği ve kazananın Dünya Hentbol Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edeceği turnuva 26 Şubat tarihinde Trabzon'da başladı. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu ile Yom

Şampiyonanın yolu Trabzon'dan geçiyor!

Liseler Dünya şampiyonasına gitmek için kozlarını paylaşacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun düzenlediği ve kazananın Dünya Hentbol Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edeceği turnuva 26 Şubat tarihinde Trabzon'da başladı. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu ile Yomra Spor Salonunda oynanacak müsabakalarda, Türkiye'nin dört bir yanında 8 kız 8 erkek olmak üzere 16 takım bu turnuvada ter dökecek.

2 Şubat tarihinde sona erecek turnuvada şampiyon olan kız ve erkek takımlar DÜnya Liseler Arası Hentbol Şampiyonasında, Türkiye'yi temsil etme fırsatı yakalayacak.

img_9256.jpg

img_9265.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler