Şampiyon Şalpazarı Dernekleri Federasyonu

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Dernekler Arası Geleneksel 4. Halısaha Futbol Turnuvası Eyüp Stadında gerçekleşen turnuva final şöleni programında oynanan maçlar neticesinde belli oldu.Turnuvada Şalpazarı Dernekleri Fe

Şampiyon Şalpazarı Dernekleri Federasyonu

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Dernekler Arası Geleneksel 4. Halısaha Futbol Turnuvası Eyüp Stadında gerçekleşen turnuva final şöleni programında oynanan maçlar neticesinde belli oldu.Turnuvada Şalpazarı Dernekleri Federasyonu  şampiyon oldu

Şampiyonluk maçı öncesinde turnuvaya katılan Arnavutköy Trabzonlular Derneği, Avcılar Trabzonlular Derneği, Bağcılar Trabzonlular Derneği, Bayrampaşa Trabzonlular Derneği, Beylikdüzü Trabzonlular Derneği, Beykoz Trabzonsporlular Derneği, Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Düzköy İlçesi ve Bağlı Köyleri Derneği, Esenler Trabzonlular Derneği, İstanbul Trabzonsporlular Platformu , Köprübaşı Beşköylüler Derneği, Maçkalılar Platformu, Of-Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Sultangazi Trabzonlular Derneği, Şalpazarı Dernekleri Federasyonu,  Tüsed (Trabzonlu Üniversiteliler Sosy. Yard.  Eğit Dern.), takımlarına TDF Gençlik Kolları tarafından turnuvaya katıldıkları için teşekkür plaketleri verildi.

TDF Genel Başkanı Mustafa DEMİR yaptığı açıklamada; TDF Gençlik Kollarının yaptığı bu güzel organizasyondan dolayı kutluyorum, İstanbul’da  Trabzon’un ve Trabzonspor’un temsilinde önemli yere sahip olan 16 Dernekle böylesi güzel bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdiler. İnşallah önümüzdeki sene katılımcı dernek sayısı artarak geleneksel hale gelen bu turnuva  daha da renklenecektir, buradan ayrıca turnuvaya katılan 16 dernek temsilcilerine de teşekkürlerimi iletiyorum, ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor