Şampiyon sahaya güçlü inmeye hazırlanıyor

Haber61/Haber ServisiAK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, kolları sıvadı. Bakın önce neler yaptı?Türkiye'nin gururu milli güreşci Selçuk Çebi, siyasete çok güçlü girmek için hazırlıklarını sıkı yapıyor. 10 kişilik güçlü bir ekip oluşturan

Şampiyon sahaya güçlü inmeye hazırlanıyor

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, kolları sıvadı. Bakın önce neler yaptı?

Türkiye'nin gururu milli güreşci Selçuk Çebi, siyasete çok güçlü girmek için hazırlıklarını sıkı yapıyor. 10 kişilik güçlü bir ekip oluşturan Çebi, kent merkezinde İrtibat Bürosu oluşturdu. Burada yoğun bir şekilde seçim çalışması sürdürecek olan Çebi, geniş bir ağ oluşturacak ve teşkilatlarla bire bir temas kuracak. Ziyaretlere de bu 10 kişilik ekiple gitmeyi düşündüğü ifade ediliyor. Her bir detayı titizlikle bizzat yürüten Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Yeni Türkiye'de yanınızda yer almak mücadele etmek istiyorum. Trabzon ve Türkiye'ye en iyi şekilde hizmet etmek amacındayım!” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler