Şampiyon Köşk'e çıkıyor

Danimarka'nın Herning kentinde düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda dünya şampiyonu olan Selçuk Çebi, bugün Haber61'i ziyarette bulundu. Trabzonlu şampiyon Madalyayı Türkiye'ye ve Trabzon'a getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Madaly

Şampiyon Köşk'e çıkıyor

Danimarka'nın Herning kentinde düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda dünya şampiyonu olan Selçuk Çebi, bugün Haber61'i ziyarette bulundu.

Trabzonlu şampiyon Madalyayı Türkiye'ye ve Trabzon'a getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Madalyayı getirmek de gurur verici. Üzerimde emeği olan herkese ve özellikle hocalarıma teşekkür ediyorum. Haber61'e de bizlere verdiği destekten ötürü sevgilerimi sunuyorum” dedi.

ŞAMPİYONLAR KÖŞKE ÇIKIYOR
Ayrıca edinilen bilgiye göre bu hafta içerisinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün tüm şampiyonları makamında kabul ederek, şampiyonları ödüllendireceği öğrenildi.

Biz de Haber61 ailesi olarak Şampiyon Selçuk Çebi'ye teşekkürlerimizi sunarak başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler