Şampiyon hazırlıklara başlıyor

Trabzon 2. Amatör Küme U-19 liginde mücadele eden Ortahisar Kanuni  futbol takımı sezonu şampiyon olarak tamamlayarak büyük başarıya imza attı.Kurulduğu 1 yıllık süre zarfında yönetim ve teknik heyet olarak oldukça yoğun çalışan Ortahisar Kanuni, bu çalış

Şampiyon hazırlıklara başlıyor

Trabzon 2. Amatör Küme U-19 liginde mücadele eden Ortahisar Kanuni  futbol takımı sezonu şampiyon olarak tamamlayarak büyük başarıya imza attı.

Kurulduğu 1 yıllık süre zarfında yönetim ve teknik heyet olarak oldukça yoğun çalışan Ortahisar Kanuni, bu çalışmalarının meyvelerini de almaya başladı. Özellikle alt yapıya oldukça önem veren takım gelecek içinde umut vadediyor.

Ortahisar Kanuni takımı antrenörü  Kamil Aydın ise “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren başarı için çok çabalıyoruz. Gördüğünüz gibide oyuncularımız yüzümüzü kara çıkartmıyor. Onlarda ellerinden gelen gayretleri göstererek şampiyonluk sevincini bizlere tattırdılar. Buradan bize destek olan gerek yönetim gerek taraftar herekse çok teşekkür ediyorum. ” şeklinde açıklama yaptı.

Öte yandan Ortahisar Kanuni futbol takımı grup maçları hazırlıklarına da en kısa sürece başlayacağını bildirdi.

dsc_0120.jpg

dsc_0143.jpg

dsc_0161.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor