Şampiyon gibi uğurlandılar

Spor Toto Süper Lig’in son haftasına averajla Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada giren Trabzonspor yarın karşılaşacağı Karabükspor maçına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve büyük bir taraftar topluluğu tarafından çiçekler ve tezah

Şampiyon gibi uğurlandılar

Spor Toto Süper Lig’in son haftasına averajla Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada giren Trabzonspor yarın karşılaşacağı Karabükspor maçına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve büyük bir taraftar topluluğu tarafından çiçekler ve tezahüratlarla uğurlandı.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun hafta boyu verdiği gazete ilanları ve yaptığı çağrılar neticesinde Trabzonspor’u binlerce Trabzonsporlu havalimanından uğurlarken, Başkan Gümrükçüoğlu’da Teknik Patron Şenol Güneş ile futbolculara çiçek vererek başarılar dileğinde bulundu.

Taraftarların ilgisiyle oldukça mutlu olan futbolcular Karabük’ten galibiyetle dönerek şampiyon olacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzonspor’un tüm Trabzonluların ve taraftarların ortak sevdası olduğuna dikkat çekerek, “ İnşallah yarın oynanacak Karabüksopr maçını alarak mutlu sona ulaşacağız. Fenerbahçe’nin Sivas maçında puan kaybedeceğine inanıyorum ve diliyorum. Trabzonspor’umuz şampiyon olsun veya olmasın Karabük dönüşünde aynı coşku ve heyecanla  takımımızı karşılayacağız” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu yarın sabah 07:00 uçağıyla Ankara’ya gidecek ve karayolu ile Karabük’e geçerek tribündeki yerini alacak.

Uğurlamanın ardından taraftarlar Başkan Gümrükçüoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor