Şampiyon boksörden KTÜ'ye gönderme

Ünlü boksör Selçun Aydın, KTÜ yönetimini sert sözlerle eleştirdi.Taka'daki röportajında Aydın, şunları söyledi; “Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin tarihinde tek Dünya Şampiyonuyum. Üniversiteler arası Dünya Şampiyonası’na katıldım, şampiyon oldum. Ünivers

Şampiyon boksörden KTÜ'ye gönderme

Ünlü boksör Selçun Aydın, KTÜ yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

Taka'daki röportajında Aydın, şunları söyledi; “Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin tarihinde tek Dünya Şampiyonuyum. Üniversiteler arası Dünya Şampiyonası’na katıldım, şampiyon oldum. Üniversite’nin tarihinde bir tane böyle şampiyonluk var onu da ben kazandım. Ama Karedeniz Teknik Üniversitesi’nden de bu süreçte hiç destek göremedim. Bu spora güzel hizmet ettiğimi düşünüyorum. Biz bu şehirden sadece bizi onurlandırmalarını istemiştik. Ama bu şehir bize nankörlük yapmıştır. Ben eninde sonunda çok büyük hayalini kurduğum Spor Salonu’nu açacağım. Gençlere hizmet etmek, tecrübelerimizi gençlere aktarmak için mücadele edeceğim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor