Şampiyon bitirmek istiyoruz

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Şeref Saral, hedeflerinin grubu ilk sırada bitirmek olduğunu söyledi. Saral, Arsinspor maçının diğer maçlardan bir farkının olmadığını beli

Şampiyon bitirmek istiyoruz

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Şeref Saral, hedeflerinin grubu ilk sırada bitirmek olduğunu söyledi.

Saral, Arsinspor maçının diğer maçlardan bir farkının olmadığını belirterek, ''Rakibimiz Arsinspor, düşme potasında mücadele veren bir takım. Biz de zirveyi kovalıyoruz. Zirve iddiamızın sürmesi için kesinlikle kazanmamız gereken bir karşılaşmaya çıkacağız'' dedi.

Arsinspor maçında kazanmaktan başka bir sonucu düşünmediklerini ifade eden Saral, ''Geçen hafta çok önemli Erzurumspor galibiyeti alarak zirve yarışında biz de varız dedik. Bizler öncelikle kendi maçlarımızı kazanacağız. daha sonra da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bunun için Arsinspor maçı bizim için çok önemli. Hedefimiz bu grubu ilk sırada bitirmek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler