Şampiyon adayım Trabzonspor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maçta 2-0 geriye düştükten sonra oyunun kontrolünü ele aldıklarını dile getirirken, yakaladıkları pozisyonları da cömertçe harcadıklarını söyledi. Rakibin, taraftarlarının da desteğiyle ilk 20 dakikada iyi o

Şampiyon adayım Trabzonspor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maçta 2-0 geriye düştükten sonra oyunun kontrolünü ele aldıklarını dile getirirken, yakaladıkları pozisyonları da cömertçe harcadıklarını söyledi.

Rakibin, taraftarlarının da desteğiyle ilk 20 dakikada iyi oynayacağını, kendilerinin de bunu durdurmayı amaçladıklarını ifade eden Sağlam, "Ancak üstüste goller yiyerek yenik duruma düştük. 2-0'dan sonra oyunun kontrolünü elimize aldık, ancak bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcadık" dedi.

Sağlam, ikinci yarıya başlarken daha iyi olmak zorunda olduklarını, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Ancak bu dönem en fazla top kaybı yaptığımız bölüm olunca, istediğimiz sonuca gidemedik. Buna rağmen kontrolü elimize aldık. 2-1'den sonra gol atabilseydik, bu maçı koparır götürürdük. Kaybettik ama seyir zevki yüksek bir maç oldu. Bana göre güzel bir maç oldu."

"ŞAMPİYONLUK ADAYIM TRABZONSPOR"
Sağlam, bir soru üzerine şampiyonluk adayının Trabzonspor olduğunu açıkladı. Çok tepki almasına karşın Trabzonspor'un oyun mentalitesinin diğerlerinden daha farklı olduğunu gördüğünü dile getiren Sağlam, "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadık. Bizim pas yapmamızı en fazla Trabzonspor engelledi. Defansif anlamda da Trabzonspor'un iyi olduğuna inanıyorum. Şampiyonluk yarışında Trabzonspor'u daha şanslı görüyorum, ibre onlardan yana" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor