Şamil Ekinci sağlığına kavuşuyor

Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci önemli bir rahatsızlığından dolayı İstanbul Amerikan Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdi.Başkanlığı döneminde Trabzonspor 4 şampiyonluk kazanmış olan Şamil Ekinci'nin ameliyatının başarılı geçtiği öğrenild

Şamil Ekinci sağlığına kavuşuyor

Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci önemli bir rahatsızlığından dolayı İstanbul Amerikan Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdi.

Başkanlığı döneminde Trabzonspor 4 şampiyonluk kazanmış olan Şamil Ekinci'nin ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

Şamil Ekinci'nin kızı Eda Ekinci babasının ameliyatının çok iyi geçtiğini sağlık durumununda iyiye gittiğini belirtti.

Eda Ekinci, "İstanbul Amerikan Hastanesi doktorların Proföser Doktor Doktor Şükrü Dileg'e babamın ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Akciğerinde ufak bir kitle vardı. Orayı temizledi. Şuanda çok iyi durumda, hafta sonuna kadar hastanede kalacağız. Pazartesi veya Salı günü taburcu oluruz" diye konuştu

Şamil Ekinci'nin ameliyat olmasını duyan tüm sevenleri Amerikan Hastanesine akın ettiler.

Bizde Haber61.net ve spor6.net ailesi olarak Trabzonspor efsanevi başkanına geçmiş olsun diyoruz. Sağlıklı bir şekilde ayağa kalkıp aramıza dönmesini bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor