Samet Aybaba'ya Teklif

Bank Asya 1. Lig'de teknik direktör arayışını sürdüren Karşıyaka, Samet Aybaba'yı İzmir'e davet etti. Karşıyaka yönetimi Karabükspor yenilgisinden sonra teknik direktör Reha Kapsal ile yollarını ayırmıştı.Karşıyaka Yönetimi kesinlikle Süper Lig tecrübesi

Samet Aybaba'ya Teklif

Bank Asya 1. Lig'de teknik direktör arayışını sürdüren Karşıyaka, Samet Aybaba'yı İzmir'e davet etti. Karşıyaka yönetimi Karabükspor yenilgisinden sonra teknik direktör Reha Kapsal ile yollarını ayırmıştı.

Karşıyaka Yönetimi kesinlikle Süper Lig tecrübesi olan bir çalıştırıcı ile anlaşma kararı alırken, görüşülecek adayları da belirledi: Samet Aybaba, Giray Bulak, Sakıp Özberk ve Raşit Çetiner.

Yönetim ilk teklifini Samet Aybaba'ya gönderdi. 'Deneyimli teknik adam Bank Asya 1.Ligi'nde çalışmayı düşünmediğini söyledi. Ancak talip olan kulübün Karşıyaka gibi köklü ve hedefleri olan bir camia olması nedeniyle teklifi düşünebileceğini ifade etti' diye görüş bildirdiği öğrenildi. 

Konuyla ilgili Profesyonel Şube Başkanı Osman Dal,  'Samet Aybaba gibi bizi Süper Lige taşıyabilecek, uzun vade görev yapabilecek bir isimle anlaşmak isteriz. Karşıyaka'ya da bu yakışır. Ancak şartların da uygun olması çok önemli. İlk görüşme olumlu geçmiş. İki taraf da maddi konularda fedakarlık yaparsa, Aybaba KSK'nin başına geçebilir' dedi.

Dal, Süper Lig deneyimi olan diğer isimlerle de görüşüleceğini ifade ederek, pazar gününe kadar teknik adam sorununun çözülebileceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler