Samet Aybaba İstifa mı Etti

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ligin daha ikinci haftasında oynadığı Gençlerbirliği maçının ardından istifa ettiği iddia edildi.Samet Aybaba dün oynanan Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamalarla yönetimle ters düşmüştü . Riz

Samet Aybaba İstifa mı Etti

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ligin daha ikinci haftasında oynadığı Gençlerbirliği maçının ardından istifa ettiği iddia edildi.

Samet Aybaba dün oynanan Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamalarla yönetimle ters düşmüştü . Rizespor'un başarısını istemeyen bir kitlenin olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine de yönetim Aybaba'yı sert bir dille uyardığı ve de Aybaba'da bu saatten sonra bu takıma başarılı olamam diye Rizespor'un teknik direktörlüğünü bıraktığı gelen bilgiler arasında.

İşte istifanın perde arkası…
Fenerbahçe'nin kalesini yıllarca koruyan Yaşar Duran, “Yönetimle teknik heyet arasında bir süredir bir takım problemler yaşıyorduk, biraz erken oldu ama Samet Hoca bu sorunlara daha fazla dayanamadı ve istifa etti” dedi. Samet Aybaba ile birlikte yardımcıları Yaşar Duran ve Recep Çetin de görevlerinden ayrıldı. Çaykur Rizespor yönetimi Aybaba'nın yerine yeni bir teknik direktör arayışına girerken, takımı birkaç gün daha Yaşar Duran'ın çalıştıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor