Samet Akaydın Kimdir?

Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşması sonrasında Samet Akaydın kimdir? Soruları sorulmaya başlandı.

Samet Akaydın Kimdir?

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında gündeme gelen olay sonrasında Samet Akaydın kimdir soruları sorulmaya başlandı.

Samet Akaydın kimdir?

Fenerbahçe’nin futbolcusu Samet Akaydın 13 Mart 1994 tarihinde Trabzon'da doğdu.

Futbol hayatına ilk olarak İdmanocağı altyapısında başladı. Ardından Trabzonspor'un altyapısına gitti. Sonrasında İdmanocağı'na geri dönen futbolcu sonrasında Boluspor'a transfer oldu. Boluspor'un ardından ise Arsinspor'a transfer oldu. Arsinspor'da sergilediği performansla Sancaktepe Belediyesi'ne transfer oldu.

samet akaydın (8)

Sancaktepe Belediyesi'nde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcu kariyer çıkışını yaptı ve Şanlıurfaspor'a transfer oldu.

Şanlıurfaspor'dan sonra Ankara ekibi Keçiörengücü'nde gitti. Keçiörengücü'nde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcunun son durağı ise Adana Demirspor oldu. Şimdilerde ise Fenerbahçe formasını terletmektedir.

SAMET AKAYDIN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Samet Akaydın kariyerinde sırasıyla; İdmanocağı, TrabzonsporU17, Boluspor, Arsinspor, Sancaktepe Bld, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü ve Adana Demirspor takımlarını da forma terletti. Futbolcu şimdilerde Fenerbahçe forması giymektedir. Futbolcu Samet Akaydın, stoper bölgesinde oynamaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor