Samed Trabzonspor'u şok etti!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un gündeminde yer alan  Samed Yeşil Türkiye’ye gelmek istemediğini söyledi.İngiltere basınına konuşan Samed Liverpool’da kalmak istediğini belirterek “ Ben Bayburtluyum ve bir Trabzonspor fanat

Samed Trabzonspor'u şok etti!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un gündeminde yer alan  Samed Yeşil Türkiye’ye gelmek istemediğini söyledi.

İngiltere basınına konuşan Samed Liverpool’da kalmak istediğini belirterek “ Ben Bayburtluyum ve bir Trabzonspor fanatiğiyim. Ortaya çıkan bazı söylentiler gerçeği yansıtmıyor. Ben Fenerbahçe’yi reddetmedim” dedi.

Profesyonel bir oyuncu olduğunu söyleyen Samed “ Fenerbahçe’de asla oynamam demedim. Trabzonspor Liverpool’a bir teklif yaptı . Ancak ben henüz Trabzonspor’la görüşmedim . Zaten Liverpool’dan ayrılmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor