Samed Trabzonspor'u istiyor!

Trabzonspor'da transferin gündem maddelerinden biri de Samed Yeşil... Fenerbahçe'nin teklifini "Trabzonluyum" diyerek reddeden Liverpool'un genç forveti Samed Yeşil'le temasta olduklarını söyleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kendisi de bize gelmeyi çok

Samed Trabzonspor'u istiyor!

Trabzonspor'da transferin gündem maddelerinden biri de Samed Yeşil... Fenerbahçe'nin teklifini "Trabzonluyum" diyerek reddeden Liverpool'un genç forveti Samed Yeşil'le temasta olduklarını söyleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kendisi de bize gelmeyi çok istiyor. Trabzonspor'u isteyen bir evladımızı almak bizim boynumuzun borcudur" dedi. Fenerbahçe'nin 750 bin pound'luk teklifini kabul eden İngiliz kulübüne aynı parayı öneren bordo-mavililer yanıt bekliyorlar. 

TURGUT VE ÖMER DE LİSTEDE

Elazığspor'dan Serdar Gürler, Deniz Yılmaz ve Ajax'tan Serhat'a imza attıran Trabzonspor'un hedefinde 1 Türk oyuncu daha bulunuyor: Gaziantepspor'la sözleşmesini fesh eden Turgut Doğan Şahin. Bu transferinde sona yaklaşıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor