Samed Trabzonspor için geldi

Bordo-Mavililer, Fenerbahçe'nin de peşinden koştuğu Liverpool'lu Samed Yeşil'i transfer görüşmesi için Türkiye'ye getirdi.Türkiye saatiyle 08.45′te Türk Hava Yolları’na ait TK-1530 sefer sayılı uçakla İstanbul’a hareket eden genç oyuncu  Türkiyey geldi.20

Samed Trabzonspor için geldi

Bordo-Mavililer, Fenerbahçe'nin de peşinden koştuğu Liverpool'lu Samed Yeşil'i transfer görüşmesi için Türkiye'ye getirdi.

Türkiye saatiyle 08.45′te Türk Hava Yolları’na ait TK-1530 sefer sayılı uçakla İstanbul’a hareket eden genç oyuncu  Türkiyey geldi.

2016′ya kadar İngiliz ekibiyle sözleşmesi bulunan 1.80′lik hücumcunun bonservisi 5 milyon Euro… Trabzonspor bonservis bedelinde indirim yaptıramazsa bu kez Samed’i kiralık olarak renklerine katmaya çalışacak

Düzenli olarak forma şansı bulmak ve yeniden kendisini ispatlamayı düşünen genç forvet de başkan Hacıosmanoğlu ile bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor