Sakarya Altay Maçı Yarıda Kaldı

Adapazarı'nda Sakaryaspor ile Altay arasındaki mücadelede maçın 22. dakikasında iki rakip oyuncu arasında yaşanan tartışma sonrasında çıkan olaylar üzerine maç iptal edildi.Gökmen Yıldıran Futbol Turnuvası'ndaki Sakaryaspor-Altay karşılaşması, 30. dakikad

Sakarya Altay Maçı Yarıda Kaldı

Adapazarı'nda Sakaryaspor ile Altay arasındaki mücadelede maçın 22. dakikasında iki rakip oyuncu arasında yaşanan tartışma sonrasında çıkan olaylar üzerine maç iptal edildi.


Gökmen Yıldıran Futbol Turnuvası'ndaki Sakaryaspor-Altay karşılaşması, 30. dakikada çıkan olaylar nedeniyle iptal edildi. Sakaryaspor Kulübü Asbaşkanı Orhan Ekici, maçın tatil edilmesini gerektirecek çapta bir olay yaşandığını düşünmediğini söyledi.

Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmanın 22. dakikasında, Altay oyuncusu Murat Bölükbaş ile Sakaryaspor oyuncusu Yaşar Kabakçı arasında topa sert müdahale edildiği için tartışma çıktı. Hakem her iki oyuncuya da sarı kart gösterdi. Maçın 30. dakikasında Bölükbaş ile Kabakçı arasında yeniden tartışma başladı.

Hakem, olayların daha fazla büyümemesi için teknik adamlardan Bölükbaş ile Kabakçı'nın maçtan çıkarılmasını istedi. Her iki takımın oyuncusu da maçtan çıkarken, Bölükbaş'ın taraftara yönelik harekette bulunması üzerine Sakaryasporlu taraftarlar sahaya indi. Bunun üzerine Altaylı oyuncular da sahayı terkederek soyunma odasına gitti. Altaylı oyuncuların ikna edilmesine karşın hakem Feridun Aktuğ Çıkrıkçı maçı iptal etti.

Sakaryaspor Kulübü Asbaşkanı Orhan Ekici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakip takım oyuncusu Bölükbaş'ın taraftarları kışkırtmasıyla kimi tatsız olayların yaşandığını öne sürerek, şunları söyledi: ''Her iki takım da yeterli güvenlik tedbirleri içinde oynamak istedi ama hakem maçı tatil etti.

Maçın tatil edilmesini gerektirecek bir olay olduğunu düşünmüyorum. Futbol müsabakası oynanmakla mükelleftir. Her iki takım da iyiniyetli olarak sahaya çıkmış hakemi bekliyor, oynamak istiyor ama hakem maçı tatil etti.

Biz, iyiniyetle ve iyi bir zeminde oynanması için maçın burada yapılmasını istedik. Herşey iyiniyetli ama ben hakemin iyiniyetinden şüphe ediyorum. Hatta hakem Kocaeli Bölgesi hakemi, biraz da olayı provoke ettiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ki ilk maçımız Kocaelispor ile olacak. Bizi yıpratmak için böyle bir davranış içine girdiğini düşünüyorum. Hakemin tutacağı rapora göre gereken itirazları yapacağız.''


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor