Şakar'dan Şenes Erzik'e çağrı

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, dün oynanan Athletic Bilbao maçını ve şike soruşturması ile ilgili yaşanan olayları değerlendirdi. UEFA Avrupa Ligi play - off ilk maçında Atletic Bilbao'ya karşı oyuncuların onurlu bir mücadele verdiklerini belirten te

Şakar'dan Şenes Erzik'e çağrı

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, dün oynanan Athletic Bilbao maçını ve şike soruşturması ile ilgili yaşanan olayları değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi play - off ilk maçında Atletic Bilbao'ya karşı oyuncuların onurlu bir mücadele verdiklerini belirten tecrübeli yönetici futbolcuların dünkü maçta oldukça iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Türkiye'ye avantajlı bir skor ile döndüklerini dile getiren Şakar, "Oyuncularımız Athletic Bilbao karşısında erken dakikalarda 10 kişi kalmasına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Burak'ın eksikliğini hissettirmediler. Onurlu bir mücadele sergilediler. Burak olsa daha farklı olabilirdi tabi. 3 tane çok net pozisyona girdik ama golü bulamadık. Arena'da taraftarımızında desteği ile rakibi baskı altına alıp turu geçeceğimize inanıyorum. " dedi.

ŞENES ERZİK'E, 'HAKKIMIZ ARANMIYOR' MESAJI

Benfica maçında yapılan hakem hatalarından sonra Athletic Bilbao maçında da yapılan hakem hataları, Türkiye'deki şike soruşturması nedeniyle yabancı hakemlerin Türk takımlarına ön yargılı bakıp, bakmadığı sorulan Şakar, şöyle cevap verdi:

"Yabancı hakemler şike operasyonundan etkilenmiş olabilir. Ben bu konuda çok üzülüyorum. Kimse hakkımızı aramıyor. Başta Şenez Erzik'te olmak üzere. Yalnız bırakılıyoruz. Türk futbolunu yönetenlerin daha aktif olmasını bekliyoruz, şu an vurdumduymaz bir şekilde yönetiliyor. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler