Şakar’dan Selçuk ve Umut Bulut’a sert eleştiri

Trabzonspor eski asbaşkanı Nevzat Şakar dün akşam oynanan karşılaşmanın ardından Selçuk ve Bulut’a sert eleştirilerde bulundu.

Şakar’dan Selçuk ve Umut Bulut’a sert eleştiri

Trabzonspor eski asbaşkanı Nevzat Şakar dün akşam oynanan karşılaşmanın ardından Selçuk ve Bulut’a sert eleştirilerde bulundu.

Galatasaray’da forma giyen ve bir dönem Trabzonspor forması top koşturan Selçuk İnan ve Umut Bulut’un Galatasaray-Trabzonspor maçında saha içinde yaptıkları hareketlere eski yönetici Nevzat Şakar Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde 2010-2011 yılında yaşanan bir anıyla sosyal paylaşım sitesinden cevap verdi.

İşte o paylaşım ;

Dün geceki GS-TS maçı bütün Türkiye hatta dünyanın bir ok yerinde izlendi. Bir maçta hakemin bir takımı nasıl katledebileceğini Deniz Ateş Bitnel bütün örnekleriyle sergiledi. Ben Selçuk ve Umut'a biraz değinmek istiyorum.

Selçuk ve bütün oyuncularımız tesislerde Fenerbahçe-Gaziantepspor maçını seyrediyorlardı. Tabi o maçı hatırlayanlar bilir. Hakemin Antep'i doğradığı , çok büyük haksızlık ettiği bir maçtı. Maçtan sonra kulüpteki odama menajerimiz Caner Çuvalcıoğlu girdi. Heyecanlı bir sesle, "Abi Selçuk maçtan sonra haksızlığa tepki olarak televizyonu kirdi. " dedi. Ben o gün heyecanlandım, gurur duydum. Caner'e "Hemen söyleyin televizyon gelsin, cani sağ olsun oyuncularımızın" dedim. Hatırlıyorsun değil mi Selçuk? Çok iyi hatırlarsın. Giderken de sana bu kadar yatırım yapan bir takımın yöneticisi Recep Denizeri önüne koyduğu açık çeke "Selçuk istediğini yazabilirsin. Yeter ki kal. Gemiyi terk etme" demişti. Hatta Recep Denizeri'nin 2.5-3 milyon Euro ne yazarsan yaz demesine rağmen seni sen yapan kulübünü terk ettin. Biz senin tiyatrocu olduğunu gerçekten bilmiyorduk. Bu maçı tekrar izlersen hakemin yaptıkları görünce sakın televizyonu kırma. Çünkü sen futbolcusun "kısa don" giyiniyorsun. Rahmetli Nihat abi öyle söylerdi. Nur içinde yatsın. Onun söylediklerinin bugün bile doğru olduğunu görüyoruz.

Umut'a gelince! Kendisine Avrupa'dan teklif geldiğinde bize gitmek istediğini söyledi.. Biz de kendisini vermek istemiyorduk. Fransa Kulübü gelip Maslak'taki ofisimizde bizden Umut'u istediğinde "kesinlikle olmaz" dedik.

Daha sonra Umut beni arayıp "Abi ben imza atarken bana başkan söz verdi. Avrupa'dan transfer teklifi gelince beni bırakacaksınız" dedim. Simdi böyle bir teklif var siz benim gitmeme müsade etmiyorsunuz" dedi. Ben de kendisine "Trabzonspor'u yöneten başkan veya yönetici olsun fark etmez. Yazılı olmasa bile sana böyle bir söz verilmişse derhal yerine gelir" dedim. Başkan'a sordum böyle bir söz verdiniz mi, diye o da "evet verdim" cevabını verdi. O zaman kulübün verdiği söz yerine getirilecekti. Çünkü biz kulüp olarak verilen sözlerin hep arkasında durduk. Bizden eski ağabeylerimizden de böyle gördük. Ama Umut'un akşamki hareketleri tıpkı Selçuk gibi O'na da yakışmadı. Galatasaray'a 3 puan hiçbir şey kazandırmaz. Trabzonspor büyük camiadır. Çok puanlar kaybetti. Çok hakem hatalarıyla yenildi. Ama sahada 7 kişi kalan takıma Umut'un ve Selçuk'un yaptıklarını doğru bulmuyorum.

Eski yönetici bir abimiz vardı, ismi de Nihat Karanis derdi ki; "Futbolcunun en iyisinin .......neyse gerisini getirmeyelim. Yakınlarım da dahil" Sormuşlar "Nihat Abi tamam anladık da yakınlarından ne istiyorsun?" "Oğlum bunlar kısa don giyerler. Bunlar her türlü..... yaparlar" . Bir de Atatürk'ün söylediği bir sözü hatırlatmakta fayda var. "Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim!!!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor