Şakar'dan Egemen açıklaması!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, 2 gözde futbolcuları Selçuk ve Egemen'le görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı, "Asıl görüşmeyi sezon sonunda yapacağız ve bu takımda kalmaları için gereken her türlü fedakarlığı yapacağız" dedi.  Trabzonspor'da isimleri sı

Şakar'dan Egemen açıklaması!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, 2 gözde futbolcuları Selçuk ve Egemen'le görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı, "Asıl görüşmeyi sezon sonunda yapacağız ve bu takımda kalmaları için gereken her türlü fedakarlığı yapacağız" dedi.  

Trabzonspor'da isimleri sık sık transfer gündeminde yer alan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'ın takımda kalabilmeleri için yönetimin gerekli fedakarlıkları yapmaya hazırlandığını, 2 oyuncuyla da şu andaki süreçte sadece lige odaklanmaları için net görüşmeler yapmadıklarını söyleyen Asbaşkan Nevzat Şakar, "Her iki oyuncumuzun da bizimle olan görüşmeleri bitmeden, başka takımlarla anlaşmayacak kadar karakterli olduklarını biliyoruz. Bu yüzden yazılanları fazla da umursamıyoruz" diye konuştu. Nevzat Şakar, dana sonra şunlarısöledi:

"İKİ OYUNCUMUZDAN DA MEMNUNUZ"

"Biz gelecek sezonda bu 2 oyuncumuzla yolumuza devam etmek istiyoruz. Tabi ki onların da kendilerine göre beklentileri var. Bizim de planlarımız var. Ortak bir noktada buluşup bu iki oyuncumuzun takımda kalması için gerekeni yapacağız. Uzun zamandır bu futbolcularımız bizimle birlikte ve bu takımın geldiği noktada çok önemli katkıları var. Bizde onlardan fazlasıyla memnunuz. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor