Şakar'dan Dilmen'e bomba...!

Trabzonspor'un Asbaşkanı Nevzat Şakar, Burak'ın Milli maçla birlikte hem futbol hem de kişilik olarak kalitesini bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.Şakar, yaptığı açıklamada, "Burak'la ilgili artık bir şey söylemeye gerek yok; zaten onu Türkiye konuşuy

Şakar'dan Dilmen'e bomba...!

Trabzonspor'un Asbaşkanı Nevzat Şakar, Burak'ın Milli maçla birlikte hem futbol hem de kişilik olarak kalitesini bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

Şakar, yaptığı açıklamada, "Burak'la ilgili artık bir şey söylemeye gerek yok; zaten onu Türkiye konuşuyor. Çok kaliteli bir futbolcu. İnsan olarak da çok kaliteli." dedi.

Avrupa takımlarının gündeminde olan futbolculara şu ana kadar doğrudan ya da dolaylı bir teklif gelmediğini belirten Şakar, "Burak, Celutska ve Tolaga Zengin'in isimlerinin henüz ligini başında Avrupa takımlarıyla anılmasını doğru bulmuyorum. Bunlar Trabzonspor'u yıpratma adına yapılan hamlelerdir.

Oyuncularımıza üst düzeydeki Avrupa takımlarından teklif gelmesi bizi sevindirir; ama bu aşmada bunların gündeme getirilmesini tasvip etmiyoruz." diye konuştu.

Şakar, transferle ilgili bu tür gelişmelerden futbolcuların nasıl etkilendiği yönündeki soruya ise, "Mutlaka hocamızın da telkinleri oluyordur; fakat bizim futbolcularımızın hepsi, aklın başında, kendilerini kontrol etmesini bilen, değerli oyunculardır. Onlara bu konuda bir şey söylemeye gerek yok" cevabını verdi.

DEVAMI SAYFA 2'DE...

 

CSKA MOSKOVA'YLA YAPACAĞIMIZ İKİ MAÇTAN EN AZ 4 PUAN ALACAĞIZ
CSKA Moskova ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçlarına da değinen Asbaşkan Şakar, "CSKA Moskova'yla yapacağımız 2 maçtan en az 4 puan çıkarmak istiyoruz. Zaten bunu başarırsak sanırım, en kötü ihtimalle 2. olarak bir üst tura çıkabiliyoruz. Hedefimizin iki maçtan da en az 4 puan çıkarmak, çalışmalarımız bunun üzerine yapılıyor. Başaracağımıza inanıyorum." dedi.

Stadın zeminini yenileme çalışmaları konusunda da bilgi veren Şakar, "Ankaragücü, maçını stadımızın yeni zemininde oynayacağız. Dün sabah 5'de kadar çalışıldı. Cuma akşamı stadımızın zemini maç için hazır olacak." diye konuştu.

ONUR'LA GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR
Kaleci Onur'un 10 gün içerisinde tam olarak hazır hale gelebileceğini belirten Nevzat Şakar, "Onur Kıvrak'la yen sözleşme yapmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz anlaşma noktasına gelmedik; ama umarım kısa zamanda anlaşırız. Onur'un sakatlığı büyük ölçüde geçti.

DEVAMI SAYFA 3'TE...

 

Sanırım 1 hafta ya da 10 gün içerisinde takımla tam olarak çalışmalara başlar. Şenol Güneş, uygun bulursa kadroya da girebilir." şeklinde konuştu.

DİLMEN'İN BEYANATI TALİHSİZ
Nevzat Şakar, "Rıdvan Dilmen'in beyanatı talihsizdir. Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'nde yok sayan bir beyanattı. Kendisinin taraf olduğunu, Fenerbahçeli olduğunu biliyorduk; ama bu kadar aleni biçimde Trabzonspor'a kin, nefret duyguları taşıdığını bilmiyorduk.

Bunu da öğrenmiş olduk. Ümit ediyorum ki özür diler. Rıdvan gibi sağduyulu olan kişilerin daha dikkatli olması gerekir; çünkü söz sarf ettiği camialar daha büyük camiala." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor