Şakar: TS şampiyon adayıdır"

Nevzat Şakar, Trabzonspor'un sezon sonunda en az Şampiyonlar Ligi'ne kalması gerektiğini belirterek, şu anda sonuçlar anlamda başarılı bir sezon geçirildiğini söyledi HES projesi konusunda neden ortak alınacağının da yönetim tarafından açıklanması gerekti

Şakar: TS şampiyon adayıdır"

Nevzat Şakar, Trabzonspor'un sezon sonunda en az Şampiyonlar Ligi'ne kalması gerektiğini belirterek, şu anda sonuçlar anlamda başarılı bir sezon geçirildiğini söyledi

HES projesi konusunda neden ortak alınacağının da yönetim tarafından açıklanması gerektiğini belirten Şakar, kulüpteki görev değişikliklerini de yorumladı

Yeni bir takım
Trabzonspor'un eski Asbaşkanlarından Nevzat Şakar, Trabzonspor'un yeni oluşturulmuş bir takım olmasına rağmen başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.

Şakar, “Sezon başında bu kadar puan toplayacağı söylenseydi kimse inanmazdı. Trabzonspor çok iyi oynamasa da elde ettiği neticelerle yoluna devam ediyor ve başarılı bir grafik çiziyor” dedi.

Başarılı gidiyor
Takım içerisinde futbolcular arasında frekans uyuşmazlığı olduğunu da vurgulayan Nevzat Şakar, “Bu uyuşmazlığın ilerleyen dönemde yani ikinci yarıda tamamen gideceğine inanıyorum. Şu anda da Trabzonspor başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor” yorumunu yaptı.

Taraftar destekliyor
Bu sezonki taraftar profili hakkında da yorumda bulunan Şakar, “Taraftarlar bu sezon bütün özveriyi harcayarak takımlarına destek oluyorlar. Kombinelere büyük ilgi göstererek takımlarına ne kadar güvendiklerini gösterdiler ve takımlarını çok iyi destekliyorlar” diye konuştu.

Yönetime katılmıyorum
Trabzonspor'un bu kadrosunun sezon sonunda ilk 2'de olması gerektiğini ifade eden Nevzat Şakar, “Trabzonspor şampiyonluk adayıdır. Olmazsa ligi 2. sırada tamamlamalıdır. Bu kadro bunu gerektirir. Yönetimin 'biz şampiyonluğa oynamıyoruz” söylemini kabul etmiyorum. 55-60 Trilyon harcayan bir kulüp 'ben şampiyonluğa oynamıyorum' diyemez” şeklinde konuştu.

HES çok sevindirici
Nevzat Şakar, HES projesinin Trabzonspor'a kazandırılması konusunda değerlendirmelerde bulunurken, “Biz Trabzonspor'a gelir getirici her türlü projenin arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. HES'in alınmasına da çok sevindik. Trabzonspor'a her sene 7-8 Trilyon gelir getirecek bir proje” dedi.

Neden ortak alınıyor?
Başkan Sadri Şener'in “Bu proje için yabancı bir ortak olmalıyız” söylemini de yorumlayan Nevzat Şakar, “Trabzonspor eğer bankalardan teminat mektubu olmadan projenin yapımı için gerekli krediyi alabiliyorsa neden ortak alıyor. Eğer gerekli kredi alınabiliyorsa söylenecek bir şey yok. Ortak olabilir. Ama eğer kredi bulunabiliyorsa Trabzonspor'un gelirine neden birileri ortak olsun. Yönetimin bu konuda kamuoyuna gerekli bilgilendirmeyi yapmasını istiyorum.

Yönetimin tasarrufu
Trabzonspor'da Özkan Sümer'in Futbolun başına getirilmesi ve Sadi Tekelioğlu'na da Alt Yapı Sorumluluğu'nun verilmesini de değerlendiren Nevzat Şakar, “Yönetimin bu konudaki tasarrufuna saygı duyulmalı. Bu konuda fazla bir yorum getirmek istemiyorum. Faydalı işler yapacaklarını düşünüyorum. İnşallah başarılı olurlar” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor