Şakar hastaneden ayrıldı

Futbolda şike soruşturması operasyonu kapsamında gözaltına alınan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar hastaneden ayrıldı.Şike soruşturması kapsamında ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne davet edilme süreci sonrasında ifade verirken rahatsızlana

Şakar hastaneden ayrıldı

Futbolda şike soruşturması operasyonu kapsamında gözaltına alınan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar hastaneden ayrıldı.

Şike soruşturması kapsamında ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne davet edilme süreci sonrasında ifade verirken rahatsızlanarak Şişli Eftl Hastanesi'ne kaldırılan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Hastaneden ayrıldı.

haber61.net istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre, sabah saatlerinde hastaneye gelen Emniyet görevlileri Nevzat Şakar'a serbest olduğu tebligatını yapmalarının ardından Şakar'ın kapısında bekleyen Polislerde ayrıldı.

Doktorların Taburcu edilmesinde sakınca olmadığı yönünde görüş bildirmelerinin ardından Şişli Eftal hastanesin'nden ayrılan Nevzat Şakar ile ilgili olarak gelişen süreçte Savcının vereceği karar doğrultuda hareket edileceği öğrenildi.

Şakar'ın şu an itibari ile herhangi bir gözaltı kararı ve yakalanma emri bulunmamakta olup, savcı gerekli görürse Şakar'ın istediği bir süreçte ifade vermesini isteyebilir.

haber61 olarak şike soruşturması süresince Trabzonspor ile ilgili serbest bırakma kararlarını sizlere saatler öncesinden ilk duyuran medya kuruluşu olmanın gururunu yaşarken , Şakar'ın serbest kaldığı ve hastaneden ayrıldığı haberlerinide sizlere ilk ulaştıran medya gurubu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.,

Bizlerden ayrılmayın...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor