Şakar davasında tahliye !

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın, ayağından vurularak yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen tutuklu 5 sanıktan 4'ünün tahliyesine karar verildi. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın, evinin önünde ayağından vurularak yaralanmas

Şakar davasında tahliye !

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın, ayağından vurularak yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen tutuklu 5 sanıktan 4'ünün tahliyesine karar verildi.

 

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın, evinin önünde ayağından vurularak yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen tutuklu 5 sanıktan 4'ü tahliye edildi.

 

Trabzon 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, Şakar'ı tabancayla ateş açarak yaraladığı öne sürülen tutuklu sanık Ö. F. ile diğer tutuklu sanıklar F. B., M. A., Ö. Ö. ile C. H. ile avukatları katıldı. 

 

Sanık yakınlarının da izlediği duruşmaya Nevzat Şakar ile avukatı ise gelmedi.

 

Hakim, kimlik tespitlerinin ardından savunmasını aldığı tutuklu sanıklardan F.'nin tutukluluk halinin devamına, diğer 4'ünün ise tutuklu kaldıkları süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi.

 

Nevzat Şakar, daha önce verdiği ifade mahkemede okunurken ifadesinde, sanıkları tanımadığını, hiçbir husumetinin de bulunmadığını, olayla ilgisi olan kişilerden şikayetçi olduğunu belirtti.

 

Tutuklu sanıklardan 4'ü kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmezken, suçunu kabul eden sanık Ö.F ise savunmasında, "Hakan Süleymanoğlu yakın arkadaşım.

 

Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in kurşunlama olayı ile ilgili hak etmediği cezayı aldığını düşündüğümden, Nevzat Şakar'ı korkutmak amaçlı silahımı ateşledim. Yaralama amacım yoktu. Olayı planlamadım, kimseden yardım almadım.

 

Olay gecesi alkollüydüm. Nevzat Şakar'ın araçtan indiğini gördüğümde silahımı çekerek kaldırıma doğru ateş ettim. Olaydan sonra M.A.'yı aradım, beni havaalanına bırakmasını rica ettim. M.A., Ö.Ö. ile beni havaalanına bırakmak için geldi. Onlara silahımı montumu poşet içerisinde verdim. Bunları atarsınız, dedim.

 

Poşetin içinde silah olduğundan bilgileri yoktu. Bana ne olduğunu sorduklarında, ben de herhangi bir sorunun olmadığını söyledim. Sonra beni havaalanına bıraktılar ve ayrıldılar. Sabah Nevzat Şakar'ın yaralandığını televizyondan öğrendim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor